Pokerstrategi og tips

For å vinne stort så bør du kunne pokerstrategier. Du bør helst unngå nybegynnerfeil, men hvis du begår dem på f.eks. videopoker spilleautomater i demomodus så er det ikke så farlig. Man lærer best ved å gjøre feil. Så før du lærer deg pokerstrategier bør du kunne reglene godt. Noen tips er godt å ha med seg når du nybegynner. Det første er å ikke prøve seg på dumme bløffer. Hvis du nybegynner og spiller med erfarne pokerspillere så vil de se bløffen din med en gang. Det beste er holde en lav profil og studere hvordan de andre spiller. Ikke sats stort hvis du er nybegynner. Holde deg til spill lav innsats og opparbeid deg mer erfaring før du satser stort. Bli også kjent med andre pokerspillere. De fleste pokerspillere er faktisk trivelige og deler gjerne sine kunnskaper med andre. Du bør bli vant til å kaste deg og spille poker mer analytisk enn med følelser.

Nybegynnerfeil i poker
Mange pokerspillene satser altfor mye når de har kort som er middels gode. Det er gøy å ta sjanser, men poker er dessverre ikke et sjansespill. Hvis du liker sjansespill så er spilleautomater et bedre valg. Vær tålmodig i begynnelsen og gå all-in med det samme. Et unntak er at dersom du har en virkelig god pokerhånd, slik som Fullt hus eller straight. Sats litt hvis du har en god pokerhånd, men å gå all-in med elendige kort er ikke lurt. Da er bedre å kaste deg. En annen nybegynner feil er å skifte kort når du allerede har en god hånd eller forsøker å få en bedre hånd når sannsynligheten er svært liten for det. En måte å finne ut at motspillere tar en bløff er hvis de byr stort i første runde og deretter senker budet på andre runde. Dette kan bety de bløffet i første runde, men ønsker ikke å tape alt de satset!

Få mer pokererfaring
For å bli god i poker så gjelder det å spille mye. Du kan lære mye ved å spille på videopoker spilleautomater hos f.eks. Bet365. Men du kan ikke lære deg å lese andre motspillere, fordi du spiller mot et program. Derfor bør du også spille live poker for å trene på å lese andres bløff og finne ut hvordan du kan psyke ut motspillerne. Det skader heller ikke å plukke opp ei bok om poker for å lese deg opp på pokerstrategier.